понедельник, 15 октября 2018 г.

Година мужності у біб.ім. О. Пушкіна

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек триває!

За честь, за славу, за народ!
Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому юнаки ідуть служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів.
Напередодні славного свята Дня Козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника Вітчизни у Дитячої центральної бібліотеці ім. О. Пушкіна відбулася година мужності: «За честь, за славу, за народ!» на яку завітали учні 7-Б класу школи №25
Діти із задоволення поринули в історію українського війська. На віртуальній «машині часу» побували у часи Київської Русі де військовому мистецтву надавалось особливого, великого значення, крокували дорогами Запоріжської січі, слухали гімн січових стрільців. З великим задоволенням відповідали на питання «Козацької вікторини». Дізналися, як українці боролися з нацизмом і виборювали незалежність, самостійність, соборність української держави. З’ясовували якою була українська армія наприкінці 20 століття і якою стала зараз.
Захід супроводжувався піснями про воїнів, козаків, про Україну.
Всіх присутніх зацікавила книжкова виставка «Козацької слави пам'ять невмируща», завдяки якій діти змогли ознайомитися з кращими книгами про славне військо України.
Колектив бібліотеки щиро вітає всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажає усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій і побажань.

Джерело: https://www.facebook.com/bookhouselib/posts/2232872646989722?__xts__[0]=68.ARAYbVZPUM5PRPtF3F8n__mYREF6a_Bg1uevK38cTWgDUFBAb1wySUXTkn82SfQS47mwNv_J0vxQNhMJDWyCgaw2IGKsiwQtWT44xVBLecCYif7iUHpzvaN_AAupTnMRzzaPBQPKecm5rdQwHZpKT5BA_k87Y_wFsckzQarj1kqiv828xWG2MA&__tn__=-R

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий