понедельник, 26 октября 2015 г.

Інформація Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 25 з профільним навчанням щодо проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек


УКРАЇНА
КРАМАТОРСЬКА МІСЬКА РАДА
КРАМАТОРСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ № 25
З ПРОФІЛЬНИМ НАВЧАННЯМ
вул. Б.Хмельницького, 25, м. Краматорськ, Донецька обл., 84300.  Тел. (06264)71588, 73104
Код ЄДРПОУ 25704713   E-mail: kramschool25@i.ua Веб-сайт: www.kramschool25.donetskedu.com


                       
Інформація
Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 25 з профільним навчанням
щодо проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек

Відповідно до наказу Міністерства Освіти і Науки України № 931 від 12 серпня 2014 року «Про проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек», з метою розкриття потенційних можливостей шкільної бібліотеки, привернення уваги вчительської, учнівської та батьківської громадськості до шкільної бібліотеки та популяризації читання         у ЗОШ № 25, у межах цього місячника було організовано і проведено наступні заходи:
1. Інформ-хвилинки по класах «Книгу читай, розуму набирай».
2. Екскурсії-ігри для учнів перших класів до шкільної бібліотеки «Моє перше знайомство з бібліотекою».
3. Бібліотечні уроки у других класах: «Вибір книг. Структура книг.».
4. У 5-в класі відбувся урок-презентація улюбленої книги під гаслом «Додай читання».
5. 9 жовтня 2015 р. учні 3-В (Ніконова А.О.), 5-В (Бондарєва Т.П.) та 6-б (Побігайло Н.В.) класів разом із клас. керівниками та шк. бібліотекарем (Павлова Н.Г.) взяли активну участь у проведенні міського флешмобу «Время читать КНИГИ!», який пройшов  у школі та на площі біля ДК з метою активізації цікавості до читання.
6. Протягом місячника учні 2-б (Шостак Н.К.); 2-а (Комарова-Волкова В.Г.); 3-а (Борисенко О.М.); 3-Б (Білошапка О.А.); 8-в (Сивочуб Т.П.) активно відвідували бібліотечні уроки до дитячої центральної бібліотеки ім. О.С. Пушкіна за наступними темами: прес-калейдоскоп «Дитячі журнали, цікаві й барвисті, про все нам розкажуть: потрібне й корисне»; «Бібліотека – книжчин дім, і нам усім цікаво в нім»; бібліоквест «Бібліотека від А до Я»; медіапрезентація «Як створюється книга».
7. У межах місячника з метою правового та патріотичного виховання, здорового способу життя на допомогу навчальному процесу, популяризації літератури діяли книжкові виставки: до Дня українського козацтва та Дня Захисника України «Сила нескорених», «Україна – наш спільний дім», «Література з національно - патріотичного виховання»; «Права людини»; «Бережи здоров`я змолоду!» та ін.
8. 16.10.2015 р. у Центральній бібліотеці для дітей ім. Пушкіна відбулася цікава зустріч шкільних бібліотекарів міста з авторкою - Євгенія Пірог, популяризаторкою читання, яка презентувала  Всеукраїнську ініціативу «Додай читання». «Додай читання» - громадський рух. Що створює середовище для активізації дитячого читання та співтворчості дітей і дорослих.



Комментариев нет:

Отправить комментарий